Welkom

We willen u graag welkom heten in Le Tandem, een luxueus gastenverblijf in het vredige dorpje Ménessaire in de Bourgogne. Het gebouw zou uit de vroege 19de eeuw dateren en fungeerde in het verleden als het dorpscafé en danszaal. Le Tandem was in die tijd dé plek waar de dorpsbewoners elkaar ontmoetten. Na een uitgebreide renovatie en installatie van alle moderne comfort is het gebouw nog steeds een gezellige plek waar familie en vrienden samen kunnen komen om vakantie te vieren.

Klik op de afbeeldingen om de complete foto's te zien
Ménessaire bevindt zich hoog in de heuvels van het Regionaal Natuurpark van de Morvan, een perfecte locatie voor degenen die graag wandelen, fietsen, watersporten of van natuur en geschiedenis houden. Het dorp ligt in de Côte d'Or regio en is dus een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de wereldberoemde wijnstreken en mooie steden zoals Dijon, Autun, Beaune en Chalon sur Saône. Moux en Morvan (6 km) heeft een bakkerij, een kruidenier en een restaurant. Saulieu (20 km) en Autun (30 km) hebben lokale markten en grote supermarkten.

Waarom Le Tandem?

Een naam kiezen is altijd moeilijk maar de Morvan is het hele jaar door erg in trek bij de fietsers en wij fietsen zelf ook graag. Bovendien rijden we ook op een tandem, voor ons is dit de een van de meest sociale manieren van fietsen en op die manier zijn we op het idee van de naam en het thema voor ons vakantiehuis gekomen.

We hopen u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen in Le Tandem.

Jim en Barbara Fennell